Pismo jednog supruga

Pismo jednog supruga

Draga suprugo,

Mnogo sam se radovao kad si mi rekli da si trudna. Ali od prvog dana kada je Bog blagoslovio tebe drugim stanjom, primijetio sam da je tvoje tijelo počelo prolaziti kroz velike promjene. Dok sam bio s prijateljima, bila si kod kuće osjećajući se bolesna i sa povraćanjem. Dok sam se ja bavio nepotrebnim stvarima, beba je bila zauzeta stvaranjem prostora unutar tebe i rasla. Gledao sam kako tvoja omiljena hrana postaje tvoj neprijatelj kad si željela i jela čudne obroke. Promijenila si ishranu i počela dobivati mnogo na težini. Izgubila si svoj struk zbog naše bebe, izgubila si dio tvoje ljepote kad ti je trbuh počeo rasti. Tvoja odjeća postala je mala, a trbuh je bio sve veći. Zabrinuo sam se kada sam vidio strije.

Jednog dana me doktor nazvao da dodjem na ultrazvuk i gledam kakva je i kolika je beba u tebi! Bilo je nevjerojatno! Upravo tu, obećao sam sebi, da ćeš zauvijek biti, Moja Kraljica. Nisam znao koliko si jaka, dok te nisam vidio u toj snazi, položila si svoj život da nam rodiš dijete. Žrtvuješ sve za izgradnju obitelji, čast, da zauvijek imamo dijete. Tada sam vidio u tebi, super Mamu. U svakom trenutku zaslužujete sve dobre stvari i uvijek ću se truditi da Vam pružim sve. Ja ću te zauvijek poštovati kao majku i ženu Tijelo je sada savršeno i tvoje strije izgledaju tako lijepo. Shvatio sam koliko tvoje strije simboliziraju snagu i ljepotu majčinstva. Sve što mogu reći je “ZAJEDNO DO KRAJA”!

Žene zaslužuju veliko poštovanje i veliku pažnju. Neka Bog blagoslovi svaku ženu koja ovo čita. Da se osjećaju dostojanstvo i voljeno. Neka Bog blagoslovi sve utrobe svih žena koje pokušavaju zatrudnjeti, a očevi neka budu sretni sa svojom djecom, bilo da su sinovi ili kćerke.

Tekst preuzet sa nase FB stranice: https://www.facebook.com/PraznaDusica/

About the author

admin

View all posts

1 Comment

Vaš komentar